CÂU CHUYỆN - HAVIAS STORY

Color Harmony by Havias classy couple clothes

If you are wondering about the meaning of HAVIAS, the name derived from the love of 3 members of our family. Stemming from the needs in real life, the intense love of couples, between lovers, between husband & wife, between family members which can be aroused through fashion clothes. Especially, it is awaken through travelling, attending parties, meeting friends and relatives. For that reason, we would like to make a small contribution to increase feelings of love among who have already, who are and who will love each other.

With the popular of many low-quality fashion brands, HAVIAS has chosen for itself a unique way, HAVIAS brings fashion brands of luxury Couple with high quality, specially made from Premium fabric material. For accessories, the products are made from 100% genuine leather. Havias blends the love of couples in the most delicated way through each "Classy" product.

HAVIAS, we are proud to own talented staff who are young, dynamic, enthusiastic, ceaseless creative and professionally service style. Each member has a different color and personality but we believe it is possible that "Make - Love & Color Harmony" is not only for customers but also among HAVIAS members.

HAVIAS VISION

We are in the journey to become the best classy couple fashion in Asia and around the world.

HIGH QUALITY

  • Made from Premium materials, 6 Quality control procress for assurance from fabric to seams, stitches and color.

CLASSY FASHION

  • Focus on R&D to make the products more classy, more fashioned & more "sexy" in the eyes of others.

O2O2 LOYALTY

  • Clients bought at store then buy online on website, social, ecommerce site. Thanks to become our Loyalty customers.

COST OPTIMISATION

  • We create a paradox between Quality & Price. Havias brings classy high quality to customers by formular of Value received > Cost spent.

-------------------------------

Nếu bạn đang thắc mắc về ý nghĩa của thương hiệu HAVIAS, đó là cái tên xuất phát từ tình yêu của 3 thành viên trong gia đình chúng tôi. Xuất phát từ nhu cầu có thực trong cuộc sống, đó là tình yêu mãnh liệt của các cặp đôi đang yêu, tình cảm sắt son giữa vợ chồng, tình cảm gia đình, tất cả đều có thể được khơi dậy qua các trang phục thời trang, đặc biệt trong các chuyến du lịch, khi tham gia các lễ tiệc, khi ra mắt bạn bè người thân. Chính vì lý đó, chúng tôi muốn góp phần nhỏ trong việc thúc đẩy cảm xúc giữa những người đã, đang và sẽ yêu nhau.

Với vô số các nhãn hiệu thời trang bình dân và thiếu chất lượng, HAVIAS đã lựa cho mình một hướng đi riêng biệt, HAVIAS mang đến thương hiệu thời trang cặp đôi Couple sang trọng với chất lượng đặt lên hàng đầu, đặc biệt được làm từ chất liệu vải cao cấp Premium. Đối với phụ kiện, sản phẩm được làm từ da thật 100%. Havias hòa quyện tình yêu của các cặp đôi một cách tinh tế nhất qua từng sản phẩm đậm chất "Classy".

HAVIAS chúng tôi tự hào sở hữu đội ngũ nhân viên tài năng là những người trẻ, năng động, nhiệt huyết, sáng tạo không ngừng và phong cách phục vụ chu đáo chuyên nghiệp. Mỗi thành viên là một màu sắc, cá tính khác nhau nhưng chúng tôi tin có thể "Make - Love & Color Harmony" không chỉ cho khách hàng mà còn giữa các thành viên trong gia đình HAVIAS.

www.havias.com

popup

Số lượng:

Tổng tiền: